Rødt Røverkjøp


 

Alle har råd til denne! Savner du en vin til lørdagsbiffen? Denne er innertier. Rødvin fra Bordeaux elsker mat som tilbehør, gjerne en biff, gjerne noe lam, eller elg, rådyr og hjort. Ha gjerne bearnaise eller en kremet saus til, eller rett og slett en sauce bordelaise. Entrecôte og vinen under er knallbra også helt uten tilbehør om du er i cave man modus.

Jeg undres over at kun tre pol i hele landet har hatt en oppegående nok innkjøper til å velge denne i sin lokale tilleggsliste. For den slår knockout på alle Bordeauxer i prisklassen, og faktisk det meste av det andre også. Ski, Oslo Ullevaal Stadion samt en eneste flaske i Porsgrunn er alt som står i hyllene. Nok en gang beviser det at polsystemet ikke gir deg den beste varen i hylla, så du må bestille denne i butikken eller på polets nettsider.

 

2014 Ch. De l?Hermitage

Kr 145,-

Ruby. Red berries, some dark fruits and spices nose. Fresh acidity, ripe tannins, fresh, fruity, red berries, blueberries and spices, elegant. 85

2 kommentarer

Terje Vold

24.02.2017 kl.21:44

Kjøp en kasse i dag og åpnet en flaske for å prøve. For meg er ikke dette en vin jeg vil anbefale. Lite bouquet, stram og noe uharmonisk. Lite elegant. Da vil jeg heller ha en Cline til kr 160 (hadde den til skrei i kveld).

Christer Byklum

12.03.2017 kl.18:18

Terje Vold: Da høres det ut som om du har hatt en sliten flaske, men den er neppe det beste til skrei uansett, da ville jeg hatt hvitvin til. Jeg har fortsatt ikke hatt en flaske av denne som passer til din beskrivelse.

Skriv en ny kommentar

hits